diumenge, 22 de gener del 2023

Fotografies de la setmana (16 al 22 de gener de 2023)

Dilluns 16 de gener: la setmana començava amb l'arribada d'un front atlàntic que ens va deixar pluges moderades al vespre. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 17 de gener: el front es va allunyar amb un cel variable, bona visibilitat, ambient més fred i vent fort de mestral. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 18 de gener: dia de temps estable amb sol, encara algunes nevades al Pirineu i vent moderat de mestral. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 19 de gener: dia de temps variable, amb un matí dominat pels núvols baixos, migdia i primeres hores de la tarda amb sol, i arribada d'un front al vespre amb precipitacions febles i fortes ventades. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 20 de gener: ràpida estabilització del temps amb sol i alguns núvols prims. Imatge a migdia:


Dissabte 21 de gener: dia de temps estable amb sol, alguns núvols prims poc importants, vent moderat de mestral i ambient molt fred. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 22 de gener: el dia ha començat amb cel serè. vent fluix, molt bona visibilitat i amb una temperatura propera als -6ºC:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada