diumenge, 11 de desembre del 2022

Fotografies de la setmana (5 a l'11 de desembre de 2022)

Dilluns 5 de desembre: una altra espècie vegetal que enguany ha assecat les fulles força més tard del que és habitual és l'arç blanc (Crataegus monogyna):


Dimarts 6 de desembre: dia de temps tranquil, amb sol, intervals de núvols alts i mitjos i ambient molt suau. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 7 de desembre: nova jornada dominada pel temps anticiclònic, amb sol i boires persistents a l'interior. Imatge a migdia a Calaf quan la boira es va aixecar temporalment:


Dijous 8 de desembre: el pas d'un front atlàntic va deixar cels tapats i pluges generals, en general febles, entre el migdia i la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós sota la pluja:


Divendres 9 de desembre: dia variable amb un matí dominat per la boira mentre que a la tarda van alternar els núvols i les clarianes, amb més núvols i pluges febles al vespre. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 10 de desembre: al matí van dominar les boires, mentre que a la tarda hi va haver intervals de núvols, amb vent moderat de mestral. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Diumenge 11 de desembre: el dia s'ha llevat amb cels tapats, vent fluix i ambient molt fred, de ple hivern:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada