diumenge, 18 de desembre del 2022

Fotografies de la setmana (12 al 18 de desembre de 2022)

Dilluns 12 de desembre: fulles seques del roure de fulla petita, espècie que aguanta les fulles seques a l'arbre tot l'hivern, enguany també més tard:


Dimarts 13 de desembre: dia de temps inestable, amb cels tapats i pluges sobretot a la tarda i vespre avançant pel sud del país. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 14 de desembre: va continuar el temps molt variable, amb boires matinals, més sol a migdia i augment dels núvols a la tarda per l'acostament d'un nou front que ens va deixar pluges a la nit. Imatge a migdia:


Dijous 15 de desembre: nova jornada de temps variable amb intervals de núvols i bancs de boira. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 16 de desembre: el temps encara es va mostrar insegur amb intervals de núvols i boires freqüents, però ja sense pluja. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 17 de desembre: temps ja més estable amb boires matinals i migdia i tarda assolellats. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 18 de desembre: el dia ha començat amb restes de bancs de boira que s'han anat desfent amb rapidesa deixant un dia assolellat i molt suau:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada