diumenge, 25 de desembre del 2022

Fotografies de la setmana (19 al 25 de desembre de 2022)

Dilluns 19 de desembre: la setmana començava amb temps estable, boires matinals i sol la resta de dia. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 20 de desembre: temps estable al matí amb boires, i augment de núvols prims a la tarda per l'acostament d'un front atlàntic poc actiu. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimecres 21 de desembre: dia tranquil amb boires al matí i clarianes a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf amb restes de boira:


Dijous 22 de desembre: nova jornada de temps estable amb boires a primera hora del dia i sol la resta del dia. Imatge a Calaf a migdia:


Divendres 23 de desembre: una jornada més amb temps absolutament estable, amb boires a primera hora del dia i domini del sol la resta de la jornada. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dissabte 24 de desembre: tot continua igual, amb un anticicló que estabilitza el temps i una massa d'aire càlid que provoca temperatures força més altes del que tocaria. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 25 de desembre: el dia de Nadal ha començat amb cel serè i temperatura molt més alta del que tocaria:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada