diumenge, 9 d’octubre del 2022

Fotografies de la setmana (3 al 9 d'octubre de 2022)

Dilluns 3 d'octubre: la setmana començava amb temps estable, domini del sol amb alguns núvols prims, i temperatures força altes. Imatge a la tarda:


Dimarts 4 d'octubre: temps absolutament estable amb boires matinals i cel serè la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimecres 5 d'octubre: sense canvis en la situació, va dominar el temps completament estable amb cel serè arreu i alguna boira matinal. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dijous 6 d'octubre: a grans trets el temps va continuar estable, amb cel ben serè al matí i alguns núvols a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 7 d'octubre: l'aproximació d'un petit embossament d'aire fred en alçada va portar un canvi de temps amb cels tapats i precipitacions irregulars, i que van ser febles a la zona. Imatge a la tarda:


Dissabte 8 d'octubre: dia de temps inestable, amb un matí, migdia i primera hora de la tarda tapats amb algunes clarianes, i amb tempestes al final de la tarda que van acabar descarregant amb una certa intensitat. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 9 d'octubre: el dia ha començat amb sol i alguns bancs de boira, la temperatura és suau i el vent, fluix:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada