diumenge, 30 d’octubre del 2022

Fotografies de la setmana (24 al 30 d'octubre de 2022)

Dilluns 24 d'octubre: la setmana començava amb temps insegur, encara amb intervals de núvols i alguna pluja feble al Pirineu al matí. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 25 d'octubre: dia de temps molt tranquil amb sol, alguns núvols prims poc importants i temperatura força més alta. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 26 d'octubre: continuació del temps ben estable amb domini del sol amb alguns núvols prims, i temperatura molt alta per l'època. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 27 d'octubre: dia de temps gairebé d'estiu, amb sol, bandes de núvols prims, vent fluix i temperatura molt alta. Imatge a mig matí de Sant Pere Sallavinera:


Divendres 28 d'octubre: sense canvis en el temps, va continuar el temps estable i dominat pel pas de núvols prims amb ambient molt càlid. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 29 d'octubre: nova jornada amb el temps tranquil, amb alternança de sol i núvols prims i amb temperatura alta, per bé que una mica més baixa que en dies anteriors. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 30 d'octubre: el dia ha començat amb bancs de boira i temperatures més baixes que en dies enrere:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada