diumenge, 2 d’octubre del 2022

Fotografies de la setmana (26 de setembre a 2 d'octubre de 2022)

Dilluns 26 de setembre: la setmana començava amb temps tranquil, amb domini del sol i ambient fresc. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 27 de setembre: nova jornada dominada pel temps tranquil però amb bandes de núvols alts i mitjos. Imatge a migdia:


Dimecres 28 de setembre: el temps va ser una mica variable amb el pas de bandes de núvols prims que no van deixar precipitacions. Imatge a la tarda a Calaf:


Dijous 29 de setembre: el pas d'un front fred de nord a sud va deixar intervals de núvols i xàfecs a l'est i nord-est del país. Imatge a la tarda des de Conill mirant cap al nord:


Divendres 30 de setembre: temps de nou més estable amb sol i algunes nuvolades no gaire importants a la tarda. Imatge des de Calaf mirant cap al nord-oest:


Dissabte 1 d'octubre: temps absolutament estable amb alguns núvols a primera hora i sol amb temperatura suau la resta del dia. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Diumenge 2 d'octubre: el dia ha començat amb sol i ambient força més càlid que dies enrere, preludi d'una jornada amb temps gairebé d'estiu:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada