diumenge, 28 d’agost del 2022

Fotografies de la setmana (22 al 28 d'agost de 2022)

Dilluns 22 d'agost: la setmana començava amb temps estable, amb alguns núvols baixos matinals i sol  la resta de dia. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 23 d'agost: estabilitat absoluta amb sol i tant sols alguns núvols decoratius. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimecres 24 d'agost: el temps va continuar estable la major part del dia amb sol i alguns núvols poc importants, i amb ruixats a la nit. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 25 d'agost: la inestabilitat va augmentar de forma notable amb tempestes que puntualment van ser fortes, com en el cas de Calaf. Imatge al final de la tarda quan descarregava un fort xàfec:


Divendres 26 d'agost: la inestabilitat va disminuir i vam tenir un dia assolellat, amb algunes nuvolades de tarda que no van deixar pluja. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 27 d'agost: matí assolellat i tarda amb creixement de nuvolades que no van arribar a deixar tempesta. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Diumenge 28 d'agost: el dia ha començat amb cel serè, vent fluix, bona visibilitat i temperatura agradable:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada