divendres, 5 d’agost del 2022

Dades 5 d'agost de 2022

El dia ha començat amb intervals de núvols a molts punts, tot i que en general ha anat dominant el sol. A partir de migdia ràpidament s'han format nuvolades que han acabat deixant tempestes, primer al Pirineu, i al llarg de la tarda han anat baixant de nord a sud afectant molts punts de l'est del país, localment fortes i amb calamarsa o pedra. Durant les immediates hores encara pot descarregar algun xàfec, però tot plegat s'anirà desplaçant cap al mar, desapareixent les pluges al llarg de la nit. Demà tindrem un dia en conjunt més estable, amb domini del sol al matí i noves nuvolades al Pirineu que deixaran tempestes a la tarda, demà les precipitacions quedaran més restringides a la serralada pirinenca, i la calor continuarà ben marcada. De cara a diumenge torna a augmentar la possibilitat de xàfecs de tarda.

Les màximes han pujat una mica més que ahir, i s'han situat entre els 33 i 37ºC, amb mínimes entre els 17 i 20ºC,amb baixa humitat, bona visibilitat i vent de direcció variable, fluix al matí i amb cops moderats a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET).  Dades de pluja fins les 18 hores

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  35,0ºC
T. Mínima:   17,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   34,6ºC
T. Mínima:    19,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   36,9ºC
T. Mínima:    17,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   32,8ºC
T. Mínima:    19,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Pujalt (Anoia) 

T. Màxima:   33,4ºC
T. Mínima:    20,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   36,0ºC
T. Mínima:    17,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   35,0ºC
T. Mínima:    19,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:   35,6ºC
T. Mínima:    18,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:       33,9ºC  
T. Mínima:        19,8ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada