diumenge, 7 d’agost del 2022

Fotografies de la setmana (1 al 7 d'agost de 2022)

Dilluns 1 d'agost: la setmana començava amb temps bàsicament estable, amb sol i algunes nuvolades a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 2 d'agost: el temps va ser totalment estable, amb sol l tant sols alguns núvols a la tarda. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 3 d'agost: dia de temps en general tranquil, amb sol al matí i alguna tempesta de tarda al Pirineu. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 4 d'agost: jornada de cel serè sobretot al matí, migdia i fins entrada la tarda, amb alguna nuvolada cap al vespre sense conseqüències. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Divendres 5 d'agost: la inestabilitat va augmentar a la tarda amb tempestes irregulars, localment fortes, després d'un matí assolellat. Imatge a mitja tarda a Calaf:


Dissabte 6 d'agost: temps més estable amb sol arreu al matí i nuvolades amb algunes tempestes a la tarda al Pirineu. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 7 d'agost: el dia ha començat amb sol, alguns núvols no massa importants, vent fluix i temperatura una mica més alta del que seria habitual per les dates:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada