diumenge, 12 de desembre del 2021

Fotografies de la setmana (6 al 12 de desembre de 2021)

Dilluns 6 de desembre: la setmana començava amb temps estable, amb un matí assolellat i tarda amb intervals de núvols prims. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dimarts 7 de desembre: el pas d'un front no gaire actiu va deixar cels tapats tota la jornada i pluges febles al vespre. Imatge a la tarda a Calaf:


Dimecres 8 de desembre: el front del dia anterior es va allunyar i va quedar un dia serè, amb ambient fred, vent de mestral fort i nevades al Pirineu. Imatge a la tarda des de Conill mirant cap al nord:


Dijous 9 de desembre: dia de temps variable, amb algunes boires matinals i intervals de núvols la resta del dia. Imatge a la tarda a Calaf:


Divendres 10 de desembre: a primera hora del dia ens va passar un front càlid amb núvols abundants i pluges febles, i ràpida obertura de clarianes amb entrada del vent de mestral fort. Imatge a mig matí de Sant Pere Sallavinera:


Dissabte 11 de desembre: el temps es va estabilitzar completament amb domini del sol i vent ja molt més fluix. Imatge a Calaf a migdia:


Diumenge 12 de desembre: durant el matí i fins a migdia hem tingut cel tapat de núvols baixos, mentre que a la tarda s'han obert moltes clarianes. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada