diumenge, 26 de desembre del 2021

Fotografies de la setmana (20 al 26 de desembre de 2021)

Dilluns 20 de desembre: la setmana començava amb boires espesses a molts punts interiors i que a l'altiplà eren gebradores. Imatge a la tarda a Calaf:


Dimarts 21 de desembre: va continuar el temps estable tot i que la boira es va enretirar cap a ponent. Imatge a primera hora del dia amb sol i restes de gebre als arbres:


Dimecres 22 de desembre: jornada d'estabilitat total, amb domini del sol i ambient suau. Imatge a la tarda a Calaf:


Dijous 23 de desembre: el temps va ser estable però amb molts núvols baixos i boires, sobretot fins a primera hora de la tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Divendres 24 de desembre: el matí i fins a migdia va ser força ennuvolat, mentre que a la tarda es van obrir clarianes. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dissabte 25 de desembre: el matí es va caracteritzar pels bancs de boira, mentre que al migdia i la tarda van predominar els intervals de núvols prims amb ambient suau. Imatge a primera hora de dia als voltants de Calaf:


Diumenge 26 de desembre: el dia s'ha caracteritzat per la boira, fins a primera hora de la tarda baixa i espessa i posteriorment alta. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada