diumenge, 5 de desembre del 2021

Fotografies de la setmana (29 de novembre al 5 de desembre de 2021)

Dilluns 29 de novembre: els conreus de colza presenten un molt bon aspecte després de les pluges de la setmana passada:


Dimarts 30 de novembre: el temps va ser molt estable, amb boires matinals i cel ben serè la resta del dia. Imatge a la tarda mirant cap al nord-oest des de Calaf:


Dimecres 1 de desembre: el pas d'un front molt poc actiu a la tarda provinent del nord ens va deixar núvols variables i algunes pluges molt febles. Imatge a migdia als plans de Conill:


Dijous 2 de desembre: dia de temps estable, amb boires matinals i més sol al migdia i la tarda. Imatge a la tarda a Calaf:


Divendres 3 de desembre: en general va continuar el temps tranquil, amb sol fins a migdia i intervals de núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 4 de desembre: el pas d'un front poc actiu a migdia va deixar intervals de núvols sense precipitacions i cops de vent forts. Imatge a primera horade la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 5 de desembre: al matí hem tingut núvols baixos, mentre que a la tarda ha dominat el sol, amb bona visibilitat, ambient fred i cops de vent forts de mestral. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada