diumenge, 14 de novembre del 2021

Fotografies de la setmana (8 al 14 de novembre de 2021)

Dilluns 8 de novembre: la tardor va fent camí i els arbres van canviant de fesomia, com l'auró negre (Acer monspessulanum):


Dimarts 9 de novembre: al matí va dominar el sol, mentre que a la tarda es va tapar i fins i tot van caure algunes pluges molt febles. Imatge a mig matí a Boixadors


Dimecres 10 de novembre: el temps va ser inestable degut a una depressió ubicada a la mediterrània, amb cels tapats i pluges febles. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 11 de novembre: al matí vam tenir cels tapats i pluges febles, mentre que al migdia i tarda es van obrir moltes clarianes. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 12 de novembre: de nou el temps es va mostrar inestable al matí, amb núvols i pluges febles, mentre que a la tarda es van obrir algunes tímides clarianes, amb mala visibilitat i bancs de boira. Imatge a Calaf a la tarda:

Dissabte 13 de novembre: dia de temps estable, amb boira espessa fins a migdia i algunes clarianes a la tarda, amb ambient fred. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 14 de novembre: el matí s'ha caracteritzat per la boira espessa, mentre que a la tarda s'han obert moltes clarianes amb millor visibilitat. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada