diumenge, 7 de novembre del 2021

Fotografies de la setmana (1 al 7 de novembre de 2021)

Dilluns 1 de novembre: la setmana començava amb temps variable, amb núvols baixos al matí i cel serè a la tarda. Imatge a mig matí des de Puig de Ram a Segur:


Dimarts 2 de novembre: el temps va ser estable, amb sol i intervals de núvols prims tota la jornada. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:


Dimecres 3 de novembre: jornada de temps variable, amb intervals de núvols tota la jornada i ruixats febles a la tarda. Imatge a migdia a les Maioles mirant cap a Calaf amb cel força ennuvolat:

Dijous 4 de novembre: dia de temps estable, amb núvols baixos a primera hora i cel ben serè la resta del dia. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 5 de novembre: al matí vam tenir núvols baixos mentre que a la tarda van créixer nuvolades al nord amb alguns febles ruixats. Imatge a primera hora de la tarda mirant direcció a Aleny:


Dissabte 6 de novembre: temps ben estable amb cel serè arreu però amb fred de ple hivern. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 7 de novembre: el dia ha estat completament serè, amb vent moderat a fort i ambient fred per l'època, amb bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada