diumenge, 28 de novembre del 2021

Fotografies de la setmana (22 al 28 de novembre de 2021)

Dilluns 22 de novembre: el roure de fulla petita és una espècie de fulla marcescent (que s'asseca i resta a l'arbre bona part de l'hivern sense arribar a caure del tot) i és al novembre quan canvia de color:


Dimarts 23 de novembre: l'aproximació d'un embossament d'aire fred en alçada juntament amb el vent de llevant va portar pluges generals i abundants arreu. Imatge a la tarda a Calaf poca estona abans de començar a ploure:


Dimecres 24 de novembre: la inestabilitat va continuar acusada, amb cels tapats i pluges generals i moderades pràcticament tot el dia. Imatge a Calaf a migdia amb pluja intensa:


Dijous 25 de novembre: al matí va continuar el temps inestable amb força núvols i ruixats dispersos, mentre que a la tarda el cel es va anar asserenant amb molt bona visibilitat. Imatge a la tarda:


Divendres 26 de novembre: el temps es va estabilitzar ràpidament, amb boires matinals extenses a molts punts de l'interior i tarda amb sol. Imatge a mig matí a Calaf amb boira:


Dissabte 27 de novembre: durant el matí vam tenir bancs de boira i núvols baixos, mentre que a la tarda van dominar les clarianes, amb vent fort, fred intens i bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 28 de novembre: fins a mig matí hem tingut núvols baixos i boires a punts elevats, mentre que al migdia i la tarda s'ha imposat el sol, amb fort vent i bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada