diumenge, 15 d’agost del 2021

Fotografies de la setmana (9 al 15 d'agost de 2021)

Dilluns 9 d'agost: la setmana començava amb temps tranquil, amb sol al matí i intervals de núvols prims a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 10 d'agost: aquell dia va començar a entrar una massa d'aire càlida, amb bandes de núvols alts i mitjos a estones abundants. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 11 d'agost: el dia va ser lleugerament variable, amb intervals de núvols alts i mitjos i alguna pluja feble acompanyada de fang. Imatge a primera hora de la tarda:


Dijous 12 d'agost: es va intensificar l'entrada d'aire càlid amb sol, intervals de núvols prims, mala visibilitat amb calitja i calor molt intensa. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Divendres 13 d'agost: tot va continuar igual, amb domini del sol i algunes bandes de núvols prims no massa importants i forta calor. Imatge a primera hora de la tarda:


Dissabte 14 d'agost: l'entrada d'aire càlid es va intensificar encara més, amb sol, algunjs núvols a la tarda, mala visibilitat i temperatures al voltant dels 40ºC a tot l'interior. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Diumenge 15 d'agost: el dia ha començat assolellat amb alguns núvols prims i amb temperatures molt altes per l'època. Imatge a primera hora del dia a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada