diumenge, 1 d’agost del 2021

Fotografies de la setmana (26 de juliol a 1 d'agost de 2021)

Dilluns 26 de juliol: la setmana començava amb temps inestable, amb ruixats al matí generals, clarianes a migdia i nous ruixats al final de la tarda. Imatge a Calaf a la tarda amb núvols de tempesta:

Dimarts 27 de juliol: el temps es va estabilitzar ràpidament amb cel serè i temperatura més alta. Imatge a la tarda a Calaf:


Dimecres 28 de juliol: el temps es va mantenir estable però amb bancs de núvols baixos que van ser molt abundants fins entrada la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 29 de juliol: el temps es va mantenir estable, amb sol i alguns núvols molt poc importants. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Divendres 30 de juliol: va continuar el temps molt estable amb sol i nuvolades de tarda al Pirineu que van deixar algun xàfec local. Imatge a la tarda mirant cap al nord-oest des de Calaf:


Dissabte 31 de juliol: la inestabilitat va augmentar clarament al vespre amb l'arribada d'una línia de tempestes després d'un dia més fresc i ennuvolat. imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 1 d'agost: després de les tempestes d'ahir a la nit, el matí ha estat ennuvolat, però a la tarda s'ha aclarit, amb vent de mestral i ambient molt suau. imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada