diumenge, 22 d’agost del 2021

Fotografies de la setmana (16 al 22 d'agost de 2021)

Dilluns 16 d'agost: la setmana començava amb temps molt tranquil, amb domini del sol i temperatures força més baixes que els dies anteriors, amb millor visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 17 d'agost: va continuar el temps estable, amb sol i alguns núvols baixos al matí. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 18 d'agost: nova jornada caracteritzada pel sol i els núvols baixos a primera hora del dia, amb ambient suau. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 19 d'agost: l'arribada d'un petit embossament d'aire fred en alçada va portar algunes tempestes a primera hora de la tarda, localment moderades i amb ambient fresc. Imatge a la tarda durant l'arribada de la tempesta:


Divendres 20 d'agost: ràpidament el temps es va estabilitzar amb sol i algunes nuvolades poc importants a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:


Dissabte 21 d'agost: va continuar el temps ben estable amb sol, més calor i algunes nuvolades poc importants a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 22 d'agost: el dia ha estat assolellat amb calor de ple estiu. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada