diumenge, 10 de maig del 2020

Fotografies de la setmana (4 al 10 de maig de 2020)

Degut a les restriccions imposades per tal de fer front al coronavirus, mentre la situació no canviï i no es pugui circular lliurement, penjarem cada dia una foto feta des de casa a Calaf, una foto que intentarà ser representativa de què ha passat aquell dia. 


Dilluns 4 de maig: començava la setmana amb temps molt estable, amb sol i alguns núvols prims al matí. Imatge a la tarda amb cel serè:

Dimarts 5 de maig: el dia va ser tranquil però amb cels tapats de núvols alts i mitjos, sobretot a la tarda. Imatge a la tarda:

Dimecres 6 de maig: a grans trets vam continuar amb temps estable, amb sol i alguns intervals de núvols poc importants. Imatge a migdia:

Dijous 7 de maig: continuació del tempos tranquil, amb més sol al matí i núvols prims més abundants a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda amb intervals de núvols prims:

Divendres 8 de maig: dia de temps completament estable, amb domini del sol a tot el país. Imatge a primera hora de la tarda amb cel serè:

Dissabte 9 de maig: el dia va ser insegur, amb ruixats febles a primera hora i núvols abundants la resta del dia, sense més pluja. Imatge a migdia amb cel tapat:

Diumenge 10 de maig: dia de temps molt inestable amb cel tapat i pluges generals i moderades cap a migdia, amb algun ruixat fort. Imatge a migdia en un moment de xàfec fort:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada