diumenge, 31 de maig del 2020

Fotografies de la setmana (25 al 31 de maig de 2020)

Dilluns 25 de maig: la primavera va arribant al seu final, però encara queden diverses espècies en flor aquests dies, com ara la rosella:
Dimarts 26 de maig: temps bàsicament estable amb domini del sol i alguns núvols poc importants sobretot a primera i darrera hores. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 27 de maig:jornada de temps bastant estable, amb sol i tant sols algunes nuvolades a migdia i primera hora de la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 28 de maig: el temps va ser molt estable i càlid, amb domini del sol tota la jornada. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Divendres 29 de maig: després d'un matí assolellat, a la tarda van créixer nuvolades que van acabar deixant xàfecs i tempestes. Imatge a Calaf a la tarda abans de la tempesta:
Dissabte 30 de maig: el temps es va estabilitzar, amb domini del sol i algunes nuvolades poc importants a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 31 de maig: el dia ha començat amb intervals de núvols i temperatura suau. Es preveu temps estable amb creixement de nuvolades a la tarda al Pirineu:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada