diumenge, 3 de maig del 2020

Fotografies de la setmana (27 d'abril a 3 de maig de 2020)

Degut a les restriccions imposades per tal de fer front al coronavirus, mentre la situació no canviï i no es pugui circular lliurement, penjarem cada dia una foto feta des de casa a Calaf, una foto que intentarà ser representativa de què ha passat aquell dia. 


Dilluns 27 d'abril: començava la setmana amb temps lleugerament inestable que ens va portar cels tapats i pluges febles al matí i de nou a la nit, moderades. Imatge a la tarda amb cel tapat:

Dimarts 28 d'abril: el temps es va estabilitzar ràpidament després de la pluja de la nit i va començar amb boires que a mig matí van deixar pas a un cel serè. Imatge a primera hora del dia amb boira:

Dimecres 29 d'abril: el temps va ser força tranquil amb domini del sol al matí i amb alguns núvols prims a la tarda.Imatge als volts de migdia amb cel gairebé serè:

Dijous 30 d'abril: el pas d'un front poc actiu va deixar intervals de núvols prims sobretot al matí,amb més clarianes a la tarda. Imatge a migdia:

Divendres 1 de maig: el dia va ser variable,amb intervals de núvols a estones abundants però sense pluja,i amb vent moderat de ponent. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 2 de maig: jornada de temps estable, amb boires altes a primera hora i sol amb núvols prims la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda:

Diumenge 3 de maig: el dia s'ha caracteritzat pel temps molt estable, amb domini del sol amb algunes bades de núvols prims no massa importants,i temperatura alta. Imatge a primera hora de la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada