diumenge, 5 de gener del 2020

Fotografies de la setmana (30 de desembre de 2019 al 5 de gener de 2020)

Dilluns 30 de desembre: la setmana començava amb temps tranquil i bancs de núvols baixos sobretot a l'est del país. Imatge a primera hora del dia:

Dimarts 31 de desembre: dia dominat pel temps anticiclònic amb boires espesses i persistents.Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dimecres 1 de gener: el nou any començava amb boires persistents i ambient cada cop més fred. Imatge a mig matí a Calaf:

Dijous 2 de gener: el temps anticiclònic provoca boires persistents a l'interior,però en canvi a l'alta muntanya el cel queda serè amb molt bona visibilitat i temperatura agradable. Imatge a mig matí al Port del Comte:

Divendres 3 de gener: vam continuar sota el domini de l'anticicló, amb boira persistent que ja començava a ser gebradora. Imatge a primera hora del dia a Calaf:

Dissabte 4 de gener: una jornada més l'anticicló va dominar el temps de forma plena, amb boires persistents i gebradores. Imatge al matí prop de Pujalt:

Diumenge 5 de gener: avui ha continuat el temps molt estable amb boires persistents, encara que la temperatura ha pujat lleugerament fet que ha permès que el gebre s'hagi desfet de manera progressiva. Imatge al matí als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada