diumenge, 19 de gener del 2020

Fotografies de la setmana (13 al 19 de gener de 2020)

Dilluns 13 de gener: la setmana començava amb temps tranquil sol al matí i núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 14 de gener: va continuar el temps molt estable amb sol arreu i boires persistents a ponent. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 15 de gener: el pas d'una cua de front va deixar núvols prims que cap al vespre es van desfer del tot. Imatge a la tarda a Calaf:

Dijous 16 de gener: nova jornada de temps ben estable amb domini del sol i sense núvols. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 17 de gener:va continuar el temps ben estable,amb sol i alguna boira matinal a ponent. Imatge a migdia a Calaf amb cel serè:

Dissabte 18 de gener: el dia va començar amb núvols que ràpidament es van desfer, i cap al vespre es va tornar a tapar de nou per ponent. Imatge a mig matí prop de Conill:

Diumenge 19 de gener: l'arribada d'una depressió al Mediterrani ha provocat cels tapats i pluges febles a la nit, molt més abundants al sud del país. Imatge al matí a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada