diumenge, 26 de gener del 2020

Fotografies de la setmana (20 al 26 de gener de 2020)

Dilluns 20 de gener: la setmana començava amb cels tapats, vent fort però encara sense pluges. Imatge a migdia mirant cap al nord:

Dimarts 21 de gener: la inestabilitat es va accentuar, amb cels tapats i pluges abundants arreu del país amb vent fort de llevant. Imatge a Calaf al matí:

Dimecres 22 de gener: a primera hora del matí vam tenir una treva, amb ullades de sol, però ràpidament a partir de mig matí va tornar la inestabilitat amb pluges i tempestes. Imatge a primera hora del dia:

Dijous 23 de gener: durant el matí va continuar la inestabilitat amb pluges febles, mentre que a la tarda es van obrir clarianes. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Divendres 24 de gener: el temps es va estabilitzar completament, amb soli alguns núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dissabte 25 de gener: el pas d'una feble pertorbació ens va portar cels tapats i sense pluja. Imatge al migdia mirant cap a l'est de Calaf:

Diumenge 26 de gener: el dia ha estat molt estable i amb boira, a estones força espessa. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada