diumenge, 29 de desembre del 2019

Fotografies de la setmana (23 al 29 de desembre de 2019)

Dilluns 23 de desembre: la setmana començava amb temps molt estable,amb sol i bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 24 de desembre: va continuar el temps tranquil, amb sol al matí i núvols prims a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 25 de desembre: estabilitat total amb sol i boires més extenses i persistents a l'interior. Imatge a mig matí a Calaf:

Dijous 26 de desembre: temps ben estable un dia més amb boires persistents, a estones més espesses. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 27 de desembre: tot va continuar igual, amb boira fins i tot més espessa. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dissabte 28 de desembre: a grans trets la situació era la mateixa, però el gir del vent a llevant va fer esvair la boira i va permetre un dia assolellat. Imatge a la tarda als plans de Conill on es veu la boira cap a ponent:

Diumenge 29 de desembre: durant el matí hem tingut intervals de núvols baixos, mentre que a la tarda ha tornat la boira espessa. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada