diumenge, 22 de desembre del 2019

Fotografies de la setmana (16 al 22 de desembre de 2019)

Dilluns 16 de desembre: la setmana començava amb temps variable,amb més núvols a la tarda per l'acostament d'uns pertorbació. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 17 de desembre: el pas d'una depressió pel sud de la península va portar cels tapats i pluges en conjunt febles. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dimecres 18 de desembre: el dia va ser estable, amb boires i núvols baixos persistents tota la jornada. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 19 de desembre: l'aproximació d'un front fred més actiu va portar un nou augment de núvols de cara a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 20 de desembre: durant la nit i matí va ploure moderadament,mentre que a migdia es van obrir clarianes de manera transitòria per tornar a ploure a la nit. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al Pirineu:

Dissabte 21 de desembre: de nou el temps es va mostrar molt insegur,amb cel variable i ruixats que van anar caient al llarg del dia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós amb un arc de Sant Martí enmig de la pluja:

Diumenge 22 de desembre: el dia ha estat variable, amb un matí assolellat i tarda més tapada, fins i tot amb algun petit ruixat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada