diumenge, 8 de desembre del 2019

Fotografies de la setmana (2 al 8 de desembre de 2019)

Dilluns 2 de desembre: el roure de fulla petita (Quercus faginea) és una espècie marcescent,que un cop les fulles són seques romanen a l'arbre tot l'hivern:

Dimarts 3 de desembre: el matí va començar amb boires extenses,però a partir de migdia i la tarda es va anar tapant de llevant a ponent per l'aproximació d'una depressió. Imatge a la tarda amb cel ja tapat:

Dimecres 4 de desembre: la inestabilitat va ser molt marcada sobretot a partir de la tarda, amb pluges generals i abundants arreu.Imatge a primera hora de la tarda quan la pluja s'anava intensificant:

Dijous 5 de desembre: va continuar el temps inestable, amb cels tapats i pluges febles a moderades fins mitja tarda. Imatge a la tarda amb un ruixat:

Divendres 6 de desembre: el temps es va estabilitzar completament, amb boires que van ser persistents tota la jornada. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dissabte 7 de desembre: la boira va ser la protagonista del dia, amb ambient fred i molta humitat. Imatge al matí a Calaf:

Diumenge 8 de desembre: de nou el dia ha començat completament emboirat, amb molt mala visibilitat, molta humitat i ambient més fred que ahir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada