diumenge, 1 de setembre del 2019

Fotografies de la setmana (26 d'agost a l'1 de setembre de 2019)

Dilluns 26 d'agost: la setmana començava amb un augment de núvols alts i mitjos degut a l'acostament d'una pertorbació per ponent. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 27 d'agost: la inestabilitat va ser marcada amb cels tapats i tempestes al sud i al litoral, molt més escasses a la nostra zona. Imatge a primera hora de la tarda amb cel amenaçador a llevant:

Dimecres 28 d'agost: ràpida estabilització del temps amb domini del sol i algunes nuvolades poc importants a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dijous 29 d'agost: dia en general molt tranquil amb sol al matí i algunes nuvolades a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 30 d'agost: la inestabilitat va tornar a augmentar, i després d'un matí assolellat, a la tarda es van formar algunes tempestes. Imatge a primera hora de la tarda d'una tempesta descarregant a Pinós:

Dissabte 31 d'agost: la inestabilitat va ser molt acusada a la tarda, amb tempestes molt irregulars però que localment van caure amb força acompanyades de fortes ventades i calamarsa. Imatge de la tempesta sobre Calaf mirant des dels plans de Conill:

Diumenge 1 de setembre: ha continuat el temps inestable amb cels tapats en general i algunes precipitacions febles. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada