diumenge, 29 de setembre del 2019

Fotografies de la setmana (23 al 29 de setembre de 2019)

Dilluns 23 de setembre: la setmana començava amb força núvols alts i mitjos provocats pel pas d'una cua de front poc actiu. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 24 de setembre: jornada amb temps absolutament estable i sol a tot el país. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dimecres 25 de setembre: una nova cua de front ens va deixar intervals de núvols sobretot prims i sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 26 de setembre: de nou el temps es va tornar a fer estable, amb domini clar del sol arreu del país. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 27 de setembre: el temps va tornar a ser molt tranquil,amb domini del sol i amb alguns núvols molt poc importants. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 28 de setembre: durant el matí vam tenir núvols baixos, mentre que a la tarda va dominar el sol de forma més clara. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 29 de setembre: el diumenge ha començat amb cel ben serè, bona visibilitat i alguns bancs de boira en zones enclotades:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada