diumenge, 22 de setembre del 2019

Fotografies de la setmana (16 al 22 de setembre de 2019)

Dilluns 16 de setembre: la setmana començava amb temps tranquil, amb sol i intervals de núvols mitjencs. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Dimarts 17 de setembre: va continuar el temps molt estable, amb sol i alguns núvols prims poc importants. Imatge a mig matí a Pujalt:

Dimecres 18 de setembre: el temps es va mostrar una mica inestable, amb sol al matí i algunes tempestes de tarda al Pirineu i a la serralada prelitoral. Imatge a la tarda a Calaf:

Dijous 19 de setembre: va continuar el temps lleugerament inestable amb creixement de nuvolades a punts de muntanya amb algun ruixat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregos:

Divendres 20 de setembre: en general el temps es va mostrar tranquil, amb predomini del sol i tant sols algunes nuvolades de tarda poc importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregos:

Dissabte 21 de setembre: la inestabilitat va augmentar de forma clara i al matí hi va haver ruixats febles, mentre que a la tarda van caure tempestes irregulars, puntualment fortes. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregos just abans de l'arribada d'una tempesta:

Diumenge 22 de setembre: el temps ha estat molt més tranquil, amb boires matinals i intervals de núvols la resta del dia, amb bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada