diumenge, 11 d’agost del 2019

Fotografies de la setmana (5 a 11 d'agost de 2019)

Dilluns 5 d'agost: la setmana començava amb estabilitat absoluta, cel serè i temperatures altes. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 6 d'agost: va continuar el temps estable amb sol al matí i núvols prims al final de la tarda per l'acostament d'un front per ponent. Imatge a migdia a Calaf:

Dimecres 7 d'agost: el pas d'una petita cua de front ens va deixar cels més variables i ruixats al nord del país. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dijous 8 d'agost: un cop es va haver allunyat el front del dia anterior va tornar el temps plenament estable amb sol i alguns núvols molt poc importants. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Divendres 9 d'agost: l'arribada d'una nova massa d'aire molt càlid va deixar cels serens a tot el país i calor ben intensa. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dissabte 10 d'agost: continuació del temps ben estable amb sol, algun núvol de tarda al Pirineu i calor,tot i que menys intensa que el dia anterior.Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 11 d'agost: el dia ha començat amb cel serè, temperatura agradable i vent fluix:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada