diumenge, 4 d’agost del 2019

Fotografies de la setmana (29 de juliol al 4 d'agost de 2019)

Dilluns 29 de juliol la setmana començava  amb temps totalment estable i amb calor moderada. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 30 de juliol el pas d'una petita cua de front va deixar alguns núvols al matí sense pluja i sol a la tarda.Imatge a la tarda als plans de Conill:

Dimecres 31 de juliol  jornada de temps tranquil amb alguns núvols baixos sobretot al matí i més sol a la tarda, sense pluja. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 1 d'agost el temps va tornar a ser estable amb sol tot el dia i amb un augment de núvols al vespre per l'arribada d'un petit front. Imatge a primera hora del matí amb cel serè a la valla de la Noguera Ribagorçana, a Vilaller:

Divendres 2 d'agost  nova jornada de temps estable amb cel serè a tot el país i amb algun núvols de tarda poc important al Pirineu. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dissabte 3 d'agost dia pràcticament calcat a l'anterior,amb sol i algun núvol de tarda poc important. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 4 d'agost el dia ha estat tranquil amb sol i algunes nuvolades a punts de muntanya a la tarda Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada