diumenge, 25 d’agost del 2019

Fotografies de la setmana (19 al 25 d'agost de 2019)

Dilluns 19 d'agost: la setmana començava amb temps tranquil, amb sol però amb increment de núvols a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 20 d'agost: el pas d'un front va deixar cels tapats i pluges el matí i fins a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 21 d'agost: ràpidament el temps es va estabilitzar amb sol i alguns intervals de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dijous 22 d'agost: dia de temps ben estable, amb domini del sol i tant sols alguns núvols poc importants després de boires matinals. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a l'est:

Divendres 23 d'agost: nou dia de temps estable, amb sol i alguna nuvolada poc important de tarda. Imatge a primera hora del dia des del parc eòlic de Rubió:

Dissabte 24 d'agost: el temps va continuar marcat per l'estabilitat amb domini del sol i amb algunes nuvolades poc importants a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Diumenge 25 d'agost: el dia ha estat assolellat, amb alguns núvols poc importants a primera hora de la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada