diumenge, 2 de juny del 2019

Fotografies de la setmana (27 de maig al 2 de juny de 2019)

Dilluns 27  de maig: la setmana començava amb temps insegur, amb intervals de núvols i algun ruixat al vespre i entrada la nit. Imatge al final de la tarda:

Dimarts 28  de maig: el temps es va estabilitzar més amb sol i algunes nuvolades de tarda al Pirineu. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap a Aleny:

Dimecres 29  de maig: dia de temps força estable, amb sol i algunes nuvolades a la tarda poc importants. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 30  de maig: el temps va seguir exactament igual, amb sol i algun núvol poc important. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 31  de maig: la jornada va ser una continuació del mateix tipus de temps, amb domini del sol i temperatures més altes. Imatge a migdia a Calaf

Dissabte 1 de juny una jornada més amb domini de l'anticicló i amb una massa d'aire càlid que va fer pujar la temperatura. Imatge a primera hora de la tarda als plans de conill:

Diumenge 2 de juny: el dia ha estat molt assolellat i càlid, però a diferència d'ahir, avui s'han format nuvolades amb tempestes al Pirineu, com aquestes que es veien a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada