diumenge, 16 de juny del 2019

Fotografies de la setmana (10 al 16 de juny de 2019)

Dilluns 10 de juny la setmana començava amb temps variable al matí, sol a migdia i més núvols al vespre. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós amb cel serè:

Dimarts 11 de juny el pas d'un embossament d'aire fred ens va portar cels tapats i pluges febles amb ambient molt fresc. Imatge a primera hora de la tard amb cel ben tapat:

Dimecres 12 de juny la pertorbació del dia anteriors es va allunyar ràpidament i el cel va quedar ser`r amb algun núvols a la tarda. Imatge al matí a Prats de Rei mirant cap a Calaf:

Dijous 13 de juny l'espantallops (Colutea arborescens) és un petit arbust propi de les rouredes seques, aquests són els seus fruits, que un cop secs emeten un soroll que segons diuen servia per espantar els llops:

Divendres 14 de juny durant el matí ens va creuar un front poc actiu que va deixar petits ruixats acompanyats de fang, mentre que a la tarda el cel es va aclarir ràpidament. Imatge a la tarda mirant cap al nord:

Dissabte 15 de juny jornada amb temps estable, cel serè i alguns núvols poc importants. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Diumenge 16 de juny el dia comença amb cel ben serè i bona visibilitat. Al llarg del dia s'anirà tapant de núvols prims:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada