diumenge, 23 de juny del 2019

Fotografies de la setmana (17 al 23 de juny de 2019)

Dilluns 17 de juny la setmana començava amb temps absolutament estable, sol i alguns núvols de tarda al Pirineu poc importants. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimarts 18 de juny va continuar el domini del sol amb alguns núvols prims a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord:

Dimecres 19 de juny una jornada més amb predomini del temps assolellat amb alguns núvols prims poc importants i calor moderada. Imatge a la tarda a Calaf:

Dijous 20 de juny la inestabilitat va augmentar lleugerament i a la tarda van caure algunes tempestes cap al nord del país. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al nord-orest on s'apreciava un nucli de tempesta:

Divendres 21 de juny el pas d'un front durant el matí ens va deixar temps insegur amb algunes tempestes molt irregulars Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 22 de juny de nou el temps es va estabilitzar del tot, amb sol i bandes de núvols prims Imatge a primera hora de la tard als plans de Conill:

Diumenge 23 de juny el temps ha estat estable amb domini del sol i alguns intervals de núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada