diumenge, 11 de novembre del 2018

Fotografies de la setmana (5 a l'11 de novembre de 2018)

Dilluns 5 de novembre: les pluges i les temperatures suaus de les darreres setmanes fan que comencin a sortir alguns primers bolets a la nostra zona,preludi del que pot ser una bona campanya:
Dimarts 6 de novembre: després de les pluges de la nit, va quedar un dia variable, amb més clarianes a la tarda. Imatge a Calaf a primera hora de la tarda:
Dimecres 7 de novembre: el temps va ser tranquil amb força núvols al matí i tarda més serena. Imatge a la tarda mirant cap a Dusfort amb cel clar:
Dijous 8 de novembre: el dia es va caracteritzar per la nuvolositat força abundant i per l'arribada de noves pluges a la nit amb un nou front actiu. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 9 de novembre: el dia va ser insegur, amb força núvols, algun plugim feble i algunes clarianes. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:
Dissabte 10 de novembre: el dia va ser força assolellat amb lleuger vent de mestral i molt bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 11 de novembre: el dia ha començat amb núvols abundants i fins i tot alguna goteta, però s'ha aclarit ràpidament i la jornada ha estat, en conjunt, assolellada. Imatge a primera hora del dia
:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada