diumenge, 4 de novembre del 2018

Fotografies de la setmana (29 d'octubre al 4 de novembre de 2018)

Dilluns 29 d'octubre: degut a les pluges abundants dels darrers dies les formigues refan els seus nius retirant la terra que s'ha ensorrat i preparant-se per les noves pluges que hagin de vindre:
Dimarts 30 d'octubre:  el dia va ser molt variable, amb més sol al matí i bandes de núvols alts i mitjos a la tarda que anunciaves l'arribada d'una nova pertorbació. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimecres 31 d'octubre: el pas d'una depressió damunt nostre va portar un matí amb pluges generals i una tarda amb ruixats irregulars, fins i tot amb clarianes. Imatge a la tarda a Calaf:
Dijous 1 de novembre:  el temps es va estabilitzar ràpidament, amb bancs de núvols baixos al matí i més sol a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Divendres 2 de novembre:  durant el matí van dominar els núvols pel pas d'un front poc actiu,però a la tarda es va asserenar. Imatge a primera hora de la tarda
Dissabte 3 de novembre: després d'un matí emboirat, a la tarda va dominar el sol amb alguns núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 4 de novembre:  el dia comença amb cel ben serè, bona visibilitat i vent fluix de mestral:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada