diumenge, 25 de novembre del 2018

Fotografies de la setmana (19 al 25 de novembre de 2018)

Dilluns 19 de novembre: la setmana començava amb temps insegur, amb força núvols i alguns ruixats, que al vespre van caure amb ganes. Imatge a migdia a Calaf:
Dimarts 20 de novembre: va continuar el temps inestable amb molts núvols i algunes pluges febles al llarg del dia. Imatge a primera hora de la tarda amb cel molt ennuvolat:
Dimecres 21 de novembre: el temps va ser força més estable amb boires matinals i migdia i tarda assolellats. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 22 de novembre: la jornada va ser molt tranquil·la, amb més sol al matí i núvols a la tarda per l'acostament d'una nova pertorbació. Imatge a primera horade la tarda mirant cap a Aleny:
Divendres 23 de novembre: la servera (Sorbus domestica) és una espècie típica de les vores de camps. En aquesta època les fulles canvien de color:
Dissabte 24 de novembre: després d'un matí dominat per la boira i la mala visibilitat, la tarda va ser assolellada i amb molt bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Diumenge 25 de novembre: el matí ha estat molt tapat, mentre a la tarda s'han obert algunes clarianes a primera hora, després s'ha tornat a tapar. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada