dijous, 26 d’octubre del 2017

Dades 26 d'octubre de 2017

Avui hem tornat a tenir un dia de temps plenament estable, amb algunes boires i bancs de núvols baixos a primera hora,i un cop s'han desfet ha quedat un dia completament serè arreu del país. De moment res canvia i seguirem sota la influència de l'anticicló acompanyat d'una massa d'aire molt càlida sobretot a les capes mitjanes. La propera nit continuarem amb cel serè o amb algunes boires puntuals, i demà de nou tindrem cel serè amb alguns núvols al vespre degut a l'acostament d'un front des del nord, i demà la temperatura màxima baixarà una mica respecte la d'avui. Dissabte tindrem més núvols, tot i que no s'espera pluja, i el vent bufarà de mestral amb cops moderats, i la temperatura baixarà moderadament. Diumenge podem tenir un nou dia de vent de mestral, força fresca de matinada i ambient suau de dia.

Les màximes del dia han baixat una mica i s'han situat entre els 23 i 25ºC, mentre que les mínimes han pujat i han anat entre els 6 i 15ºC, de nou amb forta inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima:  10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,9ºC
T. Mínima:   11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  25,2ºC
T. Mínima:    7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     22,8ºC
T. Mínima:      15,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,3ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     23,4ºC
T. Mínima:      11,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     23,4ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     24,8ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       23,0ºC
T. Mínima:        14,3ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada