dimarts, 17 d’octubre del 2017

Dades 17 d'octubre de 2017

El dia ha tornat a ser molt tranquil, amb domini del sol i amb alguns bancs de núvols baixos i boires matinals, menys extensos que en dies enrere. De cara a la tarda han començat a aparèixer els primers núvols prims per ponent, La situació tendeix a canviar amb l'arribada d'un primer front demà al matí que deixarà el cel tapat ja durant la nit i que demà al matí portarà pluges en general febles però que podran caure a qualsevol lloc,i serà demà a la tarda quan ens arriba el front més actiu que deixarà pluges generals i que podrien ser moderades, puntualment abundants i amb tempesta fins primeres hores de la nit. Demà la temperatura màxima baixarà de forma clara, amb ambient fresc. Dijous a primera hora encara tindrem força núvols i alguns ruixats puntuals, i al llarg del dia el cel s'anirà aclarint amb desaparició de les precipitacions. En dies posteriors el temps seria més estable amb temperatures més normals per l'època.

Les màximes del dia han anat entre els 21 i 25ºC, i les mínimes entre els 8 i 12ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,9ºC
T. Mínima:  10,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,4ºC
T. Mínima:   10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  23,5ºC
T. Mínima:   11,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,8ºC
T. Mínima:      10,9ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,6ºC
T. Mínima:      10,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     23,1ºC
T. Mínima:      10,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     24,3ºC
T. Mínima:      10,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     24,1ºC
T. Mínima:      8,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       21,6ºC
T. Mínima:        11,9ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  rosada matinal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada