dilluns, 16 d’octubre del 2017

Dades 16 d'octubre de 2017

La setmana ha començat amb un temps idèntic al dels darrers dies: a primera hora del matí teníem molts núvols baixos i bancs de boira extensos, i al llarg del matí aquests núvols s'han anat trencant fins deixar un migdia i sobretot tarda ben assolellada. A grans trets la situació és la mateixa,i per la propera nit es pot preveure que de nou es formin molts núvols baixos i boires,afectant de nou de forma preferent el centre i est del país, i demà durant el dia aquests núvols es desfaran però quedaran intervals de núvols, amb temperatura que serà semblant o bé una mica més baixa. Dimecres el temps si que canvia, amb l'arribada d'un front que serà força actiu i que pot deixar pluges durant tot el dia, en especial a la tarda i vespre quen poden ser moderadament abundants, dimecres la temperatura baixaria notablement. Dijous el temps seria insegur a primeres hores encara amb núvols i alguns ruixats, amb ambient fresc, i al llarg del dia el temps es faria més estable.

Les màximes del dia en general s'han enfilat una mica més que ahir, i han anat entre els 23 i 26ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 9 i 14ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima:  10,8ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,0ºC
T. Mínima:   11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  25,3ºC
T. Mínima:   13,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     22,7ºC
T. Mínima:      11,9ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,0ºC
T. Mínima:      12,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     25,4ºC
T. Mínima:      12,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     25,7ºC
T. Mínima:      11,4ºC
Precipitació:    0,1 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     25,8ºC
T. Mínima:      9,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       23,4ºC
T. Mínima:        12,8ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  boira durant la nit, rosada matinal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada