diumenge, 4 de juny del 2017

Dades 4 de juny de 2017

Avui hem tingut un matí de cel ben tapat i amb petits ruixadets que han anat caient, mentre que a la tarda un cop ha parat de ploure fins i tot s'han obert clarianes. A hores d'ara estem a l'espera de l'arribada d'un nou front de xàfecs que ve de ponent i que de cara al vespre i primeres hores de la nit pot deixar noves precipitacions, ocasionalment amb tempesta. Un cop el front hagi passat s'aturaran les precipitacions, tot i que encara podria ploure fins a la matinada o primera hora del matí prop del litoral. Demà tindrem algunes boires a primera hora i un cop es desfacin quedarà un dia amb núvols i clarianes i de cara a la tarda podria caure de nou algun ruixat, ja molt més esporàdic que els d'avui, Demà la temperatura serà lleugerament més alta. Pels propers dies sembla que el temps s'anirà estabilitzant, amb cada cop més sol i temperatures en augment i amb calor de nou la segona part de la setmana.

Les màximes han baixat de forma clara i s'han situat entre els 16 i 24ºC, i mínimes entre els 9 i 12ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima:   9.7ºC
Precipitació: 4,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,2ºC
T. Mínima:   10,0ºC
Precipitació: 5,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  18,0ºC
T. Mínima:    9,0ºC
Precipitació: 4,5 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,4ºC
T. Mínima:      10,0ºC
Precipitació:    4,6 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      24,4ºC
T. Mínima:       11,1ºC
Precipitació:    18,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      17,4ºC
T. Mínima:       10,9ºC
Precipitació:     5,2 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:       17,1ºC
T. Mínima:         9,9
ºC
Precipitació:     5,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     18,5ºC
T. Mínima:       9,8ºC
Precipitació:    4,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       16,9ºC
T. Mínima:        11,6ºC
Precipitació:     3,5 mm
Fenomens observats:  pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada