diumenge, 25 de juny del 2017

Dades 25 de juny de 2017

El dia ha estat marcat pels núvols abundants sobretot al matí i al final de la tarda, mentre que a primera hora de la tarda s'han obert algunes clarianes transitòries, i fins i tot hi ha hagut febles ruixats que a primera hora del dia puntualment han caigut amb tempesta. La situació ve dominada per una feble pertorbació situada a l'oest de la península que de cara a demà s'aproparà més fent augmentar la inestabilitat. Per la propera nit tindrem cels tapats i ruixats irregulars, de nou ocasionalment amb tempesta i que en conjunt no deixaran massa quantitat d'aigua, demà durant el dia tindrem temps insegur amb força núvols, algunes clarianes i ruixats esporàdics, amb temperatures màximes semblants a les d'avui. Dimarts tindríem temps més estable i un lleuger increment de temperatura, mentre que dimecres i dijous la inestabilitat augmentaria més i les temperatures baixarien de forma clara per tot el que queda de setmana.

Les màximes d'avui han baixat clarament i s'han mogut entre els 27 i 31ºC, i les mínimes han anat entre els 18 i 20ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,6ºC
T. Mínima:  18,6ºC
Precipitació: 1,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  29,5ºC
T. Mínima:   19,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  28,7ºC
T. Mínima:   18,5ºC
Precipitació: 0,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     28,2ºC
T. Mínima:      18,0ºC
Precipitació:    0,5 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      29,1ºC
T. Mínima:       18,5ºC
Precipitació:    0,9 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      29,8ºC
T. Mínima:       19,7ºC
Precipitació:    0,2 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     30,0ºC
T. Mínima:      20,0ºC
Precipitació:    0,6 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     31,0ºC
T. Mínima:      20.5ºC
Precipitació:    0,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       27,5ºC
T. Mínima:        18,4ºC
Precipitació:     0,7 mm
Fenomens observats:  pluja, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada