divendres, 2 de juny del 2017

Dades 2 de juny de 2017

Avui hem tingut un dia amb un matí força clar arreu, mentre que a la tarda s'han format nombroses tempestes que de forma puntual han afectat la nostra zona, en conjunt amb poca quantitat d'aigua. La situació comença a canviar i la inestabilitat es va incrementant. De cara a la propera nit tindrem intervals de núvols i no es descarta algun xàfec puntual, mentre que demà tindrem un matí amb núvols i clarianes i una tarda amb tempestes més extenses i fortes que les d'avui, que aniran avançant des de ponent a llevant i que localment podran deixar calamarsa. Demà la temperatura serà més baixa. Diumenge la inestabilitat serà marcada i les tempestes seran freqüents al migdia i tarda, de nou localment amb calamarsa i amb temperatura clarament més baixa. De cara a dilluns la inestabilitat disminueix, encara amb xpafecs de tarda al nord del país i amb temperatura fresca, mentre que en dies posteriors el temps seria més estable i més càlid.

Les màximes del dia han anat entre els 29 i 33ºC, i mínimes entre els 10 i 14ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix a moderat del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima:  11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  30,6ºC
T. Mínima:   12,5ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  31,6ºC
T. Mínima:   10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     28,7ºC
T. Mínima:      13,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      30,0ºC
T. Mínima:       10,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      31,6ºC
T. Mínima:       12,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:       32,4ºC
T. Mínima:        11,0
ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     33,0ºC
T. Mínima:       9,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       29,4ºC
T. Mínima:        14,1ºC
Precipitació:     0,2 mm
Fenomens observats:  pluja, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada