diumenge, 13 d’octubre del 2024

Fotografies de la setmana (7 al 13 d'octubre de 2024)

Dilluns 7 d'octubre: la setmana començava amb un canvi de temps que va portar xàfecs i tempestes a la nit, localment moderades. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 8 d'octubre: ràpidament es va allunyar la pertorbació amb boires al matí i sol la resta de dia. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dimecres 9 d'octubre: durant el dia va dominar el sol amb intervals de núvols mentre que al vespre va arribar un front amb ruixats no gaire importants. Imatge a mitja tarda a Calaf:


Dijous 10 d'octubre: temps estable amb sol, vent moderat de mestral i ambient fresc. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 11 d'octubre: dia de temps estable i assolellat amb augment de núvols al vespre per l'aproximació d'una pertorbació. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dissabte 12 d'octubre: dia força ennuvolat i amb algunes pluges febles, amb clarianes al final de la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 13 d'octubre: avui hem tingut alguns núvols prims a primera hora i sol amb ambient molt suau la resta de dia. Imatge a primera hora:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada