diumenge, 20 d’octubre del 2024

Fotografies de la setmana (14 al 20 d'octubre de 2024)

Dilluns 14 d'octubre: la setmana començava amb temps força tranquil, amb núvols baixos al matí i sol a la tarda, amb molta calitja provocada per la pols del desert. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 15 d'octubre: la inestabilitat va augmentar amb xàfecs i tempestes a la tarda que van ser irregulars però localment forts. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós a l'inici d'un fort xàfec:


Dimecres 16 d'octubre: va continuar el temps insegur amb intervals de núvols i alguns ruixats més locals. Imatge al migdia a Calaf:


Dijous 17 d'octubre: la inestabilitat va tornar a augmentar sobretot al matí i migdia amb xàfecs i tempestes localment forts, mentre que a la tarda les precipitacions van ser més locals. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 18 d'octubre: dia dominat pels núvols i l'ambient força fresc però ja sense precipitacions. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 19 d'octubre: dia tranquil amb un matí mig ennuvolat i una tarda ben serena. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 20 d'octubre: el dia s'ha caracteritzat pel temps estable, amb domini del sol i temperatura molt suau. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada