diumenge, 10 de desembre del 2023

Fotografies de la setmana (4 al 10 de desembre de 2023)

Dilluns 4 de desembre: fulles marrons de la gavarrera (Rosa sp), arbust típic de marges i vores de bosc de la muntanya mitjana:


Dimarts 5 de desembre: dia de temps tranquil amb núvols baixos matinals, sol a migdia i augment de núvols alts a la tarda. Imatge a la tarda a Calaf:


Dimecres 6 de desembre: va continuar el temps tranquil amb sol i bandes de núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 7 de desembre: dia variable amb més sol al matí i augment de núvols a la tarda degut a l'aproximació d'un front atlàntic. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Divendres 8 de desembre: el matí va estar dominat per la boira a estones espessa, mentre que a la tarda va dominar el sol. Imatge a mig matí a Calaf:


Dissabte 9 de desembre: dia de temps ben tranquil amb sol i bandes de núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 10  de desembre: el dia s'ha llevat amb boira que ha durat fins a mig matí, al migdia i la tarda ha dominat el temps assolellat amb bandes de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada