diumenge, 31 de desembre del 2023

Fotografies de la setmana (25 al 31 de desembre de 2023)

Dilluns 25 de desembre: la setmana començava amb temps anticiclònic que ens va portar boira al matí i sol a la tarda. Imatge a migdia quan la boira s'aixecava a Calaf:


Dimarts 26 de desembre: nova jornada de temps estable amb sol i alguns núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós amb la boira de ponent al fons:


Dimecres 27 de desembre: el dia va ser assolellat amb temperatures molt suaus, sobretot les màximes. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 28 de desembre: el pas d'un front atlàntic molt poc actiu ens va portar molts núvols alts i mitjos però sense precipitacions. Imatge a migdia:


Divendres 29 de desembre: nova jornada de cel força tapat a tot el país sense més conseqüències. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dissabte 30 de desembre: a primera hora ho havia alguns núvols que es van allunyar ràpidament, la resta de dia va quedar ben serena. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:



Diumenge 31 de desembre: el pas d'un altre front molt poc actiu ens ha portat molts núvols, algunes clarianes i temperatura suau. Imatge a migdia a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada